Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ştef: „Drumul de centură şi noul pod peste Someş sunt priorităţi”
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Joi, 3 Ianuarie 2013

Președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat că una din investițiile prioritare în 2013 pentru județul Satu Mare este construcția centurii de ocolire a municipiului Satu Mare și a celui de-al treilea pod peste Someș.

 

„Chiar dacă este o investiție derulată de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, voi monitoriza personal acest proiect. Îi asigur pe sătmăreni că proiectul nu va fi blocat, chiar dacă Ovidiu Silaghi nu mai este ministrul Transporturilor, mai ales că procedura de licitație a fost deja lansată. Ovidiu Silaghi va continua să ne sprijine în acest proiect, avem și promisiunea ministrului Relu Fenechiu că investiția se va derula în continuare” - a spus președintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Adrian Ștef a afirmat că realizarea centurii de ocolire și a celui de-al treilea pod este foarte importantă pentru județul Satu Mare, fiind o investiție pe care sătmărenii o așteaptă de foarte mult timp. ”Toate promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală le-am îndeplinit, toate proiectele pe care am spus că le derulăm le facem” - a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) va organiza în 8 ianuarie licitaţia publică în vederea contractării de servicii pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Satu Mare.

 

Lucrările vizează construcţia a aproximativ 13,57 kilometri noi de drum naţional şi urmează să fie realizate într-o perioadă de 12 luni de la data adjudecării contractului. Valoarea acestuia este estimată între 263 de milioane de lei şi 310 milioane de lei, fără TVA. Proiectul este prevăzut a fi finanţat din fonduri europene nerambursabile FEDR şi de la bugetul de stat al României.

2088 vizite
Distribuie pe